DET OPTIMALE SPORTGULV

OSCON udvikler, tester og installerer professionelle sportsgulvsløsninger.

OSCON’ brede sortiment af sportsgulve giver unikke muligheder for at vælge den optimale sportsgulvsløsning i forhold til netop jeres behov, alt efter brugssituation, krav til ydeevne og vedligehold, de bygnings­mæssige forhold samt naturligvis økonomien.

Vælg mellem belægninger af massivt træ eller lamel, linoleum, vinyl eller PU, og opnå unikke sportsfunktionelle egenskaber afhængig af valg af underkonstruktion.

De elastiske underkonstruktioner er i designfasen optimeret med homogene egenskaber, og anvendelse af komponenter med høj ydeevne og veldokumenterede egenskaber, så gulvenes sportsfunktionelle egenskaber og bæreevne opretholdes igennem gulvets levetid.

Alle vore gulve er testet og godkendt iht. EN 14904 – den europæiske standard for sportsgulve.

Vore sportsgulvløsninger anvendes internationalt, og årligt rådgiver OSCON i større og mindre sportsgulvprojekter på mere end 30 markeder, fordelt på 5 kontinenter.

OSCON deltager aktivt i standardiseringsarbejdet indenfor EU – og følger udviklingsprocessen som pågår indenfor sportsgulvområdet tæt, så vi kan tilbyde vore kunder den bedste rådgivning og løsninger.

Valg af sportsgulv er en stor og ofte kompleks beslutning, idet der er mange forskellige forhold og brugerhensyn der skal tages i betragtning. På de næste sider kan du læse nærmere om de enkelte sportsgulvsystemer og deres egenskaber – eller se tjeklisten.

Kontakt os gerne for nærmere rådgivning om det optimale sportsgulv for netop jer.