Vig Kultur-og Idrætscenter

I foråret 2020 kom OSCON ApS som rådgiver på banen, for på vegne af PU leverandøren EPI at finde årsagen til de store problemer, der var med afsmitning af orange farve fra gulvet efter gulvvask, et problemer der havde været der helt fra hallens ibrugtagning i 2016. Det stod hurtigt klart at det anviste rengøringskoncept, fra den tyske sportsgulventreprenør, med polish plejemiddel slet ikke havde den fornødne resistens overfor de rengøringsmidler, der er nødvendige, for at fjerne harpiks efter håndbold!

Som EPI’ eksklusive forhandler i Danmark har OSCON ApS som sportsgulvsentreprenør gennem de seneste år udført adskillige PU-sportsgulve fra netop EPI Group i Holland, helt uden problemer. Løsningen blev at OSCON fortog en renovering af PU belægningen, inkl. nye opstregning og afsluttende med en transparent top coat, der beskytter gulvet, og giver den rette resistens overfor bl.a. harpiksafrensning. Arbejdet blev udført i juli måned af OSCON ApS for EPI Group.

Som forhandler af EPI i Danmark er både vi og EPI glade for at kunne hjælpe Odsherred kommune med at sikre en løsning, der fremadrettet fungerer for både brugerne og hallens rengøringspersonale.

Farveskift: Da man alligevel skulle helt i bund ved opretningen af denne gulvløsning, valgte kommunen at foretage et farveskift fra orange til lys blå, inspireret af et PU gulv, som OSCON ApS tidligere har udført på VUC i Næstved. Som det fremgår af billedet, efterlader det et noget mere roligt indtryk i hallen.

Tillykke til Vig hallen og Odsherreds kommune.